Aanbod Home Contact
Home
Hoe werk het?
Service
Nieuws
Aanbod
Contacteer ons

 

 

Genissys kan op verschillende wijzes werken en dit volledig afhankelijk van de wensen van de klant.

COS -> Wij verkopen uw hardware op basis van een commissie op de verkoop. Wij gaan samen met u bekijken wat de gewenste waarde is die u als return wenst te bekomen. Daarbovenop berekenen wij onze commissie en bij elke verkoop storten wij de ontvangsten direct op uw rekening.

GCA -> U wenst uw hardware niet te verkopen maar weg te schenken. In dit geval zijn er twee mogelijkheden.

1° Wij zetten de toestellen terug in orde en zorgen voor de dataclean van uw toestellen en na volledig nazicht en eventuele reinstall van het OS leveren wij ze af bij de instelling waar u de hardware aan wil schenken. Wij sturen u een factuur voor de geleverde werken.

2° We volgen dezelfde werkwijze als in de eerste optie. Als commissie houden wij een vooraf afgesproken deel van de hardware ter vergoeding van de geleverde werken.

BNS -> Wij kopen direct de beschikbare hardware en storten de vergoeding hiervoor op uw rekening. De overnameprijs zal vooraf worden besproken.

REC -> De aangeboden hardware komt niet in aanmerking voor wederverkoop maar kan door onze diensten gratis verwerkt worden. (Dit is voornamelijk het geval bij CRT-monitoren, printers en te oude toestellen)

 

© copyright 2006